Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!
Η Κατασκευαστική εταιρεία KIRITSIS δραστηριοποιείται στις κατασκευές ξηρά δόμησης για πάνω από 20 χρόνια.

Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΚΙΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται  εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών,καταστημάτων,ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα  συνεργεία, που αποτελούνται από γυψαδόρους ελαιοχρωματιστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε  γενική ανακαίνιση που θα μας ανατεθεί με γνώμονα πάντα την συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο απο την ανάθεση εως την αποπεράτωση, την ποιότητα εργασίας και τις πιο λογικές τιμές.

Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών και αποτελούν εγγύηση ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

Επειδή οι γύψινες ανακαινίσεις οι τοποθετήσεις  γυψοσανίδας και οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια καθαριότητα και το design, γι' αυτό και εμείς μεριμνούμε από την αρχή μέχρι το τέλος της ανακαίνισης  να παρέχουμε καθαρή και επιμελημένη δουλειά.

Ωρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 8.00 το πρωί εως τις 10.00 το βράδυ.

 
 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Η επιχείρηση KIRITSIS με έδρα τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής- ανακαίνισης - ψευδοροφής με μεγάλη επιτυχία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΒΑΨΙΜΑΤΑ
Προτείνουμε τους πιο κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων για να μεταμορφώσουμε το χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Με σύγχρονο εξοπλισμό και απεριόριστες δυνατότητες, δημιουργούμε χώρους υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με άρτιο design σε ανταγωνιστικές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε τι κατασκευή έχετε φανταστεί. Εμείς με την σειρά μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ