ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΙΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κατασκευές γυψοσανίδας


 

Γρήγορα αξιόπιστα με  τιμές λογικές  !!!

 

Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΚΙΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών,καταστημάτων,ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα  συνεργεία που αποτελούνται από γυψαδόρους ελαιοχρωματιστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε γενική ανακαίνιση που θα μας ανατεθεί με γνώμονα πάντα την συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο απο την ανάθεση εως την αποπεράτωση, την ποιότητα εργασίας και τις πιο λογικές τιμές.

Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών και αποτελούν εγγύηση ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

Επειδή οι γύψινες ανακαινίσεις οι τοποθετήσεις  γυψοσανίδας και οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια καθαριότητα και το design, γι' αυτό και εμείς μεριμνούμε από την αρχή μέχρι το τέλος της ανακαίνισης  να παρέχουμε καθαρή και επιμελημένη δουλειά.

 

Οι υπηρεσίες μας :
Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα  εσωτερικούς και εξωτερικούς σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα,πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία)
Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για διακόσμηση των τοίχων
Στούκο, σφουγγάρια, απομιμήσεις,κρακελέ,κουρασανίτ.
Φρεσκαρίσματα,
Σπατουλαρίσματα.
Λάκκες βαψίματα εσωτερικών κουφωμάτων.
Στοκαρίσματα  και μερεμέτια πριν από το βάψιμο
Γυψοσανίδες- ψευδοροφές- χωρίσματα
Γύψινες διακοσμήσεις - Γύψινες κατασκευές
Ορυκτή ινα- ξηρή δόμηση 
Κρυφούς φωτισμούς, θόλους, κορνίζες, ροζέτες, επενδύσεις Τζακιών με γυψοσανίδα
Χωρίσματα με τοιχοποιίες
Ανακαινίσεις καταστημάτων σε βιτρίνες ράφια, οροφές
Μονώσεις ταρατσών, και στεγανοποιήσεις υπογείων για να ξενοιάσετε οριστικά από το άγχος της υγρασίας και της μούχλας.
Θερμοπροσόψεις - θερμομονώσεις  για οικονομία στην ενέργεια και κατανάλωση στα καύσιμα ( πετρέλαιο, φυσικό αέριο)  ώστε να εχετε σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

 

 

Πάντα λειτουργούμε με τον γνώμονα να παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στον νομό Θεσσαλονίκης  στην Νεάπολη, την Καλαμαριά, την Τούμπα,την Τριανδρία στο Κέντρο της θεσσαλονίκης Μπότσαρη , Χαριλάου, Συκιές Αμπελόκηποι, Πανόραμα, Ωραιόκαστρο  στην Ανατολικήκαι Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και στην Χαλκιδική, με ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

 

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα!
Και μετά το πέρας των οικοδομικών εργολαβιών είμαστε δίπλα σας  για ότι απορία και διευκρίνιση χρειάζεσθαι.

 

Με εκτίμηση,
ΚΙΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ